Tilbakemeldinger
 • Erik Hjort

  Jeg har slitt med tilbakevendende prolapser flere steder i ryggen etter at jeg for mange år siden pådro meg en ryggskade. Fysioterapi og kiropraktor har vært til liten hjelp i mitt tilfelle. Først etter at jeg begynte med vakuumterapi, ble jeg bedre. For mitt vedkommende har forbedringen vært markant, og den er kommet oppsiktsvekkende raskt. I alle tilfeller har effekten vært umiddelbar allerede etter første behandling.

  Erik Hjort
  Styreleder, Ullernbyggene II AS
  Oslo, August 2023

 • Gunhild Berg Olsen

  Tusen takk for veldig god behandling jeg har fått av deg. Vakuumbehandlingen jeg fikk, har hatt veldig god effekt på nakke, skuldre og rygg. Jeg har blitt mye bedre i nakken min som var veldig stiv med harde muskler. Smertene jeg hadde mellom skulderbladene har også blitt mye bedre.
  Hilsen Gunhild Berg Olsen

  2016

 • Astrid

  Vakuumterapi vil jeg anbefale på det varmeste.
  Jeg tok 8 behandlinger og allerede etter første behandling følte jeg kroppen responderte meget godt. Stivhet i korsrygg og skuldre er helt bra nå. Gleder med til å komme tilbake igjen. Elena er dyktig og kompetent!
  Astrid
  2016

 • Polina

  Jeg er blitt helt avhengig av denne type behandlingen. Den gir meg en utrolig fin følelse av indre velvære, energi og blir mer oppkvikket. Det føles som om alle prosesser i kroppen min blir aktivert. Jeg er i utgangspunktet en ung og frisk dama med full jobb, og småbarnsfamilie ved siden av som krever sitt. Derfor er det å ta vakuumbehandling min måte å hente energi på i en ellers stressende hverdag. Jeg yter og presterer mer.

  Dessuten liker jeg at behandlingen utføres av en profesjonell lege som er opptatt av å hjelpe folk og gi dem en bedre hverdag.

  Polina

  Oslo, 2016

 • Irina

  Allerede etter første besøk og behandling med vakuumterapi opplevde jeg en utrolig avlettelse som jeg ikke har følt på lenge!  De ubehagelige smertene i skuldrene og nakken ble borte. Kroppen har endelig fått den behandlingen den har lengtet etter så lenge!!!

  Etter tredje besøket  følte jeg meg såpass bra at jeg avlyste timen hos min fysioterapeuten.

  Etter femte timen merket jeg at det knirket betydelig mindre i knærne under belastende øvelser. Mens under løping ble smertene helt borte.

  Og takket være Elena Belova, (som er en professjonell og tenkende lege) fikk jeg håp om å bli kvitt mine varige problemer i nakken, skuldre og knærne.

  Irina (58 år) Оslo. 2014.

 • Terje Larsen

  Etter å ha vært plaget av ømme muskler og dårlig blodsirkulasjon over lengre tid i skulder og rygg prøvde jeg Vakumterapi, jeg hadde 10 behandlinger, og har klart hjulpet meg. Dette anbefales å prøve. Terje 57

  mvh
  Terje Larsen
  Hosle skole
  959 87 352